The Tapahtuma/ Yritystapahtuma

*******************************************************************************************************

Pikkujouluihin!!  HÄÄT, POLTTARIT JA MUUT KESÄN JUHLAT!!

HAWAIIAN Shaved Ice-Tropical Sno-kärrymme jouhevan ja joutuisan baarimikon kanssa!! Toimii mainiosti yksityistapahtumien "Jääjuomapihabaarina" (erilaisiin Shaved-Ice-jäähile- makuihin sekoitettavissa aikuiseen makuun olevia virvokkeita) HÄÄT ja muut kesän JUHLAT!! Kysy tarjous! SOPII MYÖS LASTEN TAPAHTUMIIN JA JUHLIIN!! Tilattavissa myös Segwaylla sukkuloivat tarjoilijamme jotka tarvittaessa opastavat myös vieraasi Segwaylla ajamisen saloihin!

 

 

UUTTA! LASER-ASEET, Sisällä, Ulkona (puistossa, pelikentällä, metsässä) 20 kpl valoilla ja tärinöillä varustettuja laser-aseita. Ohjattu 1,5h tapahtuma (max 20 henkilöä) 200€ (sis alv 10%)

SOPII hienosti Lasten synttäreille, polttareihin, kauden päättäjäisiin ja mihin tahansa bileisiin. Tähän tapahtumaan voi helposti lisätä esim Segwayt/tasapainolaudat ja Sumopainin!!

*******************************************************************************************************

FUTIS- ym turnaukset ja muut yleisötapahtumat! Meiltä prosenttijaolla esim Shave-Ice- kärry ja Segway-vuokraamo!! Tapahtumissa operoinnista vastaavat ohjaajamme!

********************************************************************************

HUOM! Segway-vuokraus, KYSY tarjous yhteydenottolomakkeella!

SEGWAY/Hoverboard-vuokraus. Alkaen 3h, opastus sisältyy hintaan!

KATSO lisää tuotteitamme Youtube/viihdeliikunta!!

*****************************************************************************************************

POLTTARIT!!  meiltä valmis paketti  "kesäpuistoversiona" missä tahansa pääkaupunkiseudulla tai tiloissamme Porvoon Rantapuistossa. Polttariaikoja perjantaisin ja lauantaisin  sopimuksen mukaan klo 09-22.00 välillä. 

PoP-Up- jääjuomabaaritiskimme ja Segwaylla liikkuva tarjoilija!! HÄÄT ja muut kesän juhlat, ULKONA ja sisällä!! Kysy tarjous!

*****************************************************************************************************

TASAPAINOLAUTATAPAHTUMAT!!  asiakkaan tiloissa (vapaata tilaa min 15X20m) Käytössämme Segwayt max 5 kpl, Hoverboardit max 8 kpl (kaikki rengaskoot) ja One Wheelerit, max 2 kpl. sekä Ninebot 2 kpl. Tapahtuma voidaan toteuttaa nykyisen lain mukaisesti myös missä tahansa luvallisessa ulkotilassa.

Isoihin tapahtumiin mahdollista vuokrata myös ilmatäytteinen ajorata ( n 700m2/ 100 metriä ajorataa). Radassa ilmatäytteiset reunat ja kaaret, radan pumput tarvitsevat sähkön.

********************************************************************************

UUTTA!!    UUTTA!!    

Cryo -huippukylmähoito

Huippukylmähoito on yhden hengen kabiini, jossa lämpötila lasketaan jopa -140 asteeseen nestemäisen typen avulla. Sitä käytetään laajasti eri sairauksien hoitoon (mm. reuma, psoriasis, ja urheiluvammat). Monet maailmanluokan urheilijat vannovat kylmähoidon nimeen. Cryo-hoitojen vannoutuneiksi käyttäjiksi lukeutuvat mm. Cristiano Ronaldo, Floyd Mayweather, Lebron James ja Kobe Bryant.

 

Bodyshape – Alipainetreenaus

Bodyshape-teknologia perustuu ainutlaatuiseen kombinaatioon, jossa yhdistetään infrapunan sekä vaihtelevan alipaineen vaikutus. Sen teho kohdistuu naisten ja miesten ongelma-alueille, kuten vatsa, lantio, takapuoli ja reidet. Tuotteen käyttö vähentää rasvakudosta tehokkaasti kevyen liikunnan yhdistämisellä laitteen tehoon. Laite toimii kahden eri piirteen avulla: infrapuna tai liikunta alipaineen avulla.

Roll -hierontarulla

Roll on itseohjeistava, helppokäyttöinen laite, joka hieroo ihoa pyörivän rullan ja värähdysten avulla. Se voimistaa elimistön omia puolustusmekanismeja ja sen hyödyt ovat aineenvaihdunnan parantaminen, ihon kimmoisuuden lisääminen sekä ihon hyvinvoinnin parantaminen. Tuotteen käyttöön on helppo ohjeistaa, ja sillä pystyy suunnittelemaan itselleen tehokkaita lihaksia palauttavia ohjelmia. 

Testit ja mittaukset

FUTREX (TM) kehonkoostumusmittaus hyödyntää NIR-teknologiaa (near infrared), jonka avulla saat tarkan analyysin kehosi hyvinvoinnista. Tämän lisäksi meillä voit testata nyt oman kuntotasosi. Personal trainerimme ohjaamana testaamme lihaskuntosi, liikkuvuuden ja puristusvoiman sekä terveyteesi liittyviä tärkeitä osa-alueita, kuten verenpaineen ja veren happisaturaation.

KYSY LISÄÄ TAI VARAA TUTUSTUMISAIKA ITSELLESI TAI YRITYKSELLESI!

.

***************************************************************************************************** 

UUTTA!! Porvoon kauniissa Rantapuistossa onnistunut yritys- tai sidosryhmätapahtuma, valittavissa mm.

Minigolf 18 reikää

Segway/ hoverboard/one wheeler ym ajelu ja taitoradat (myös kisailu- ryhmäkisailumuodossa)

Miekkailu

Sumopaini

Taiji, Samba tai muu haluamasi

Ohjattu kahvakuulakurssi (tai vastaava ohjattu liikunnallinen laji)

Polkuautokarting (nurmikkokisa)

Mahdollista järjestään myös lapsille ja perheille suunnattu tapahtuma  lisättynä pomppulinnoilla ja vastaavilla. 

Kävelyetäisyydellä lounasmahdollisuus ja vanhan Porvoon houkutukset (ohjattu kävely- tai segwayretki)

Huom! tapahtuma toteutetaan ulkona. Kysy lisää 0407700700

*******************************************************************************

Formula- ja racinghenkiset yritystapahtumat ja pikkujoulut uudessa ja viihtyisässä Circuit eMotorssport- Telakka tapahtumatiloissa. Katso ja tilaa www.circuit.fi

*****************************************************************************************************

Ehdotuksemme The Tapahtuma- illan kuluksi: 2h ohjattua  viihteellistä liikuntaa  (omat nesteet mukaan)

 (Viihdeliikuntapaketti esim klo 18-20 ja sauna tai viihdetila klo 20-01.) 

Vaihtoehtoisesti voit jättää saunan pois illan ohjelmasta (viihdetiloista löytyvät naisten ja miesten pukuhuoneet ja suihkut+ föönit ja vimpaimet) ja jatkaa iltaa tiloissamme jotka muuntuvat käden käänteessä iltatilaisuuteen sopiviksi. (baaritiski, karaoke, musiikintoistolaitteet ym) HUOM! Viihdetilan vuokra-aika klo 03.30 asti.

Tilaamaasi ruokailua odotellessa voitte nauttia itse tuomianne juomia mielimusiikkinne tahdissa ja ottaa vaikka erän pöytälätkää/futista, minibilistä tai soittaa bändikamoillamme tunnelmaa nostattavaa musiikkia. Illan pimetessä mahdollisuus karaokeen ja tanssilattiakin on vahattu halukkaita varten.

Lajivalikoimissamme jokaiselle sopivaan reippailutuokioon on tarjolla Segway/Airboardit, Sumopaini, Miekkailu, Jousiammunta sekä pallopeleistä, sähly, squash, pingis, kin-ball ja kirsikkana juhlakakun päällä pyöriminen Zorb-pallolla. (tällä metodilla pää sekaisin jopa vichyn voimalla.

*********************************************************************************

 

TOIMITUSEHDOT:

Osallistujamäärä tulee vahvistaa 5 päivää ennen tapahtumaa. Laskutus tapahtuu tällöin ilmoitetun osallistujamäärän mukaisesti.

Minimi osallistujamäärä 8 henkilöä.

** Osallistujat ovat tapahtumissamme oman tai työnantajan vakuutuksen alaisina. Vastuuvakuutuksemme korvaa ohjaajan tai viallisen laitteen aiheuttamat vahingot.

Tapahtuman tilaaja tai tilojen vuokraaja toimii tapahtuman järjestävänä tahona.

 

Hyväksymäsi vuokraehdot

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan (varaajien) tulee olla täysi-ikäisiä. Tilan varaaja vastaa tilojen järjestyksenvalvonnasta ja tiloissa tapahtuvan toiminnan lainmukaisuudesta. Tilan vuokraava taho toimii ainoastaan tilanvuokraajan ominaisuudessa.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua tilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu. (60 henkilöä)

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen kari@viihdeliikunta.fi tai puhelimitse numeroon 0407700700. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Saat halutessasi tilausehdot myös kirajllisena.

 


*Lasten -ja aikuisten synttärit.

*Yritysten tyky -ja viihdepäivät.

*Polttarit + saunapaketit.

*Kauden päättäjäiset

* Läksiäiset

Tuotamme hauskat ja onnistuneet tapahtumat meidän tai teidän tiloissanne. Sään salliessa jopa ulkotiloissa.


Maailman makeimmat formulasimulaattorit ja tapahtumat Helsingin Pitäjänmäessä, katso tarkemmin www.circuit.fi ja ota yhteyttä lomakkeemme kautta tai 0407700700


 

Yhteydenotto helpoimmin sivuilla olevan kaavakkeen kautta tai 040-7700700/ kari@viihdeliikunta.fi

 

Viihteellistä Liikuntaa kaikenlaisiin tapahtumiin! Toteutamme Tapahtumasi tai toimitamme tarpeet onnistuneen Tapahtuman toteutukseen.

Viihdeliikunta auttaa sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä luomaan liikunta- ja viihde-elämyksiä osana tapahtumia, tilaisuuksia ja messuja. Kauttamme suositut Segway Tapahtumat ja taitoradat.

Segway, Miekkailu, Kin-Ball, Sumopaini; Jousiammunta

 

SEGWAY-TAPAHTUMAT Järvenpäässä  SEKÄ SÄÄN SALLIESSA KAIKKIALLA SUOMESSA!!

 

LAPSILLE NE OIKEAT LIIKUNTASYNTTÄRIT!!!

LIIKUNTASYNTTÄRIT Järvenpään Viihdeliikuntakeskus.

Lisätiedot, www.liikuntasynttarit.fi sekä 040-7700700

 

Palvelumme sisältää viihdeliikuntalaitteet, esitystekniikan sekä ystävällisen henkilökunnan. Tapahtumatuottajamme suunnittelee kanssanne kaiken valmiiksi onnistunutta tapahtumaanne varten.

Ota yhteyttä kun olet ideoimassa yritystilaisuutta, synttäreitä, polttareita tai vaikkapa messuohjelmaa.

Autamme ideoinnissa, vuokraamme laitteet tai tuotamme koko tilaisuuden ammattitaitoisen tiimin kanssa.

 

 

Segway, Miekkailu, Kin-Ball, Sumopaini; Jousiammunta; PolkuautoKarting Ym Ym

Voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse + 358 (0)40 77 00 700, lähettämällä yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella tai sähköpostilla osoitteesta kari@viihdeliikunta.fi.

 

Yhteystiedot


Puh: 040 7700 700

 

 

 

Viihdeliikunta.fi

0407700700

"Siistiä Sisäliikuntaa"

 

Lisätietoja: http://www.circuit.fi

Powered by Aava 3